Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "EFTERDYNINGARNA AV VEM SOM GJORDE DET OCH JAG GJORDE DET" by Alborz Azar * Book PDF Kindle ePub Free

EFTERDYNINGARNA AV VEM SOM GJORDE DET OCH JAG  GJORDE DET

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: EFTERDYNINGARNA AV VEM SOM GJORDE DET OCH JAG GJORDE DET
  • Author : Alborz Azar
  • Release Date : January 01, 2021
  • Genre: Romance,Books,Contemporary,Erotic Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2086 KB

Description

Alborz har en passion för att skriva i den tredje boken, EFTERDYNINGARNA AV VEM SOM GJORDE DET OCH JAG GJORDE DET nĂ€r Pantea gĂ„r ut ur sitt liv. Budskapen kommer frĂ„n hans erfarenhet av flickan och kĂ€rleken till hans fru. Alborz fortsĂ€tter att stödja Pantea ekonomiskt, men i annat fall stĂ„r han inför verkligheten att hon kan vara borta frĂ„n sitt liv för alltid. Efter att ha försökt lugna hennes ilska och lappa ihop relationen Ă€r hon fast besluten att lĂ€mna landet. NĂ€r Alborz avsĂ€ger sig sin önskan att laga allt sĂ€ger Pantea att "VAD SOM GÅR RUNT KOMMER TILLBAKA RUNT". Budskapet Ă€r avsett att visa vad du suger, sĂ„ du ska skörda.

Eftersom Alborz Ă€r fast besluten att Ă„terförena sig börjar han göra en del sjĂ€lvrannsakan. Han lĂ€r sig snabbt hur vĂ€rdefull hans relation var med Pantea och han kanske aldrig hittar nĂ„gon annan som kan ta hennes plats. Eftersom ödet arrangerar en ovĂ€ntad inbjudan bjuder hon honom till middag. De kommer överens om att sammantrĂ€da den 10 augusti kl. 19.30.

I ett försök att pÄverka resultatet Àr Alborz nervös, sÄ han för Evigt Reste sig Blommor packad i en öppen lÄda som förblir fÀrsk under de kommande fem till tio Ären. Inuti stuckade han noga fem dolda kort, var och en med en frÄga till Pantea att besvara. Slutkortet tigger att hon mÄste stanna i landet.


Ebook Free Online "EFTERDYNINGARNA AV VEM SOM GJORDE DET OCH JAG GJORDE DET" PDF ePub Kindle